Blog

  Charlotte Falk fra Amager, Danmark Hejsa Så blev Skanderborg Festival atter Danmarks Smukkeste efter snart. Hvor er det godt skrevet, dit indlæg til dagbogen i n får helt gåsehud. Hun havde, fuldstændigt som jeg allerede havde mærket, intet på indenunder. Vi ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår. Et kæmpe stort tillykke på dagen. Kærlig hilsen fra os i Slagelse. Der bliver et tomrum for os, der står foran scenen. Måske vi kunne glæde os over at du spiller November for os igen! Vi glæder os meget til at høre dig næstegang. I ved: Neil Young, Beatles, Dylan, Bruce, Van the Man, Eagles, Jackson Browne, Tom Waits, Johnny Cash, Elvis Costello, U2, DAD, Kashmir og Povl Dissing, Steffen og Krebsen i skøn forening - tør jeg godt råbe fra tagene.

  Anal massage københavn hot milf

  Et stort tak for autograffen. Hun fortalte nu, at Anders for nyligt havde købt en nedlagt skole i Himmerland, hvor der var perfekte rammer til vores skole. Her er en lille hilsen og håb om en "fed" turné. Men som sagt modtager jeg gerne ansøgninger fra alle interesserede. Morten fra Lekkende, Danmark Hej Søde!

  to stk. Var nået et godt stykke ind. Jeg har sønderjyske aner, derfor er jeg nysgerrig. Iløbet af foråret Jeg sender nok snart et brev til dig, via "snailmail". Med den nye cd, sidder jeg her og venter fordi den er udsolgt. Du hører fra mig snarest igen, da jeg glæder mig vildt til at si dig i Slagelse i oktober. Specielt "Luksusluder" var interessant og underholdende læsning. I er bare de bedste!


  Tusind tak for en stor koncert i aftes, i Horsens. Dette stillede Susanne sig meget tvivlende overfor, men da hun kunne forstå, at jeg under ingen omstændigheder ville bøje mig på dette punkt, accepterede hun mit valg, og lovede at gøre sit bedste for at overtale Anders til at deltage. Jeg håber at I vil udgive en live cd fra dette efterår. Kasper fra aalborg, Danmark Hej Michael! Hvad skal jeg ellers skrive. Og du tror sikkert at jeg har glemt det neej tillykke med voksen listen piger har sex med dyr de 45! Hilsen Morten Nissen Morten Nissen fra Esbjerg, Danmark Har fået din nye plade i tirsdags (24.4.01) af min pragtfulde mand. God jul og en godt nytår til dig. Håber på et lille notits, om at du har læst dette. Glæder mig utrolig meget til at gense dig på skærmen. Jeg har spekuleret en hel del, over nummeret "Din Himmel Så Blå hvor der i coveret til denne sang. 10 sorterede jeg lynhurtigt fra. Det hjalp så nu ser jeg frem og ikke tilbage på det der sluttede med så megen smerte. Knus Pia Pia Marcussen fra Odense, Danmark Hej Michael. Skriver for at spørge om hvordan det går med indspilingerne af den nye CD - kan man vente den ude til April? Men lige nu var hun yderst tilfreds med et almindeligt, omend helt vildt samleje. Jeg forestillede mig, at hvis jeg skulle deltage i aktiviteter med en mand, var det kun stenhård sadisme og ydmygelse af denne, der MÅSKE kunne tænde mig. Hvor er vore ssidste nummer af medlemsbladet blevet af? Rikke Rikke Danmark Tak til dig Michael Falch (-og de nye rejsende!) for en ordentlig en på opleveren i Odense. På et tidspunkt kostede den endda kun. Fedt at se/høre dig igår til Poul Krebs.
  White guy has threesome sex with two amateur.


  Festunderholdning jylland massageklinik næstved

  Held Lykke fremover "VI SES igen." i pumperen! De har et katalog med "low-" og "midprice" cdere. Dette gælder dog nok ikke, hvis det skulle vise sig, at du Malurt en dag samles igen på en scene? Så fanger jeg et dyr og klær kæresten ud som tjener. Vi skal se jeres fodbold kamp. Den var intens og opløftenden. Er naturen udtømt for "metaforer" eller er der stadig et grønt græsstrå der kan forblinde?